Koleksi Sampul Raya ZAPC 2017!


SR ZAPC

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Koleksi Sampul Raya ZAPC 2017! | Assalamualaikum dan Salam 6 Ramadhan buat pelanggan yang dikasihi. Semoga anda dapat menunaikan ibadah rukun islam yang ke-3 dan solat sunat Tarawikh sehingga penghabisan bulan Ramadhan. Mudah-mudahan. Alhamdulillah bertemu lagi kami di bulan yang mulia dan di kesempatan ini, kami ingin memohon maaf sekiranya sepanjang anda menggunakan servis kami, mungkin ada yang kurang memuaskan. Yang kekurangan datangnya dari kami dan yang ada kelebihan datangnya dari Allah. In Shaa Allah, kami memberikan penjagaan yang terbaik untuk kucing-kucing anda.

Berita gembira buat anda yang memilih servis boarding kami semasa cuti perayaan AidilFitri 2017, disini anda layak akan menerima versi koleksi Sampul Raya ZPC 2017. Untuk pengetahuan anda, kami akan mencetak versi sampul raya setiap tahun khas untuk pelanggan kami yang telah memilih servis boarding kami. Jadi inilah sebahagian usaha kami dalam meningkatkan lagi mutu dan servis boarding di masa-masa yang akan datang.

book now[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][trx_image url=”3488″ url_color=”3488″][vc_column_text]

Jadi untuk mendapatkan versi koleksi sampul raya kami, silalah pilih servis boarding kami nanti yer. Slot-slot boarding untuk kucing-kucing anda masih ada kekosongan lagi. Siapa cepat dia dapat! First come first serve dengan mengisi borang online kami di Borang Online Boarding Aidil Fitri 2017. Koleksi Sampul Raya ZAPC 2017 adalah terhad! Jangan tunggu lama-lama yer. Tempahlah sekarang!

Sebarang pertanyaan, anda boleh ke alamat premis kami seperti berikut:

KEDAI HAIWAN PELIHARAAN & AKSESORI,
ZUL & AZIZI PETS CENTRE,
No.21-G, Jalan PUJ 3/14, Taman Puncak Jalil,
Bandar Putra Permai, 43300 Seri Kembangan,
Selangor Darul Ehsan.
WHATSAPP/ CALL: 017-6691143

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *